Receptbeskrivning
			
			
			
			Viltskav med messmör och champinjoner
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2  skav (ren, vilt eller älg) 480 g 
olja och smör till stekning
1 st gul lök, finhackad
2 msk messmör
1 dl crème fraîche
2 dl vatten
soja
salt och peppar
200 g champinjoner
hackad persilja
						
					olja och smör till stekning
1 st gul lök, finhackad
2 msk messmör
1 dl crème fraîche
2 dl vatten
soja
salt och peppar
200 g champinjoner
hackad persilja
Beskrivning
					
						1. Skär skaven i strimlor när den fortfarande är fryst. Bryn i varm stekpanna med olja och smör. Lägg i löken och bryn ytterligare någon minut.    
                                                                    
2. Häll på messmör, creme fraiche och vatten. Låt koka ihop några minuter. Smaka av med soja, salt och peppar.
3. Bryn champinjonerna med smör i varm panna och häll över skaven. Strö över persilja.
                                                            
4. Servera med pressad potatis och rårörda lingon.
										2. Häll på messmör, creme fraiche och vatten. Låt koka ihop några minuter. Smaka av med soja, salt och peppar.
3. Bryn champinjonerna med smör i varm panna och häll över skaven. Strö över persilja.
4. Servera med pressad potatis och rårörda lingon.
Visningar: 789
Inlagt 2012-08-31 20:40:26
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min