Receptbeskrivning
Balsamkyckling med fetaost och oliver
Ingredienser
för
4 st kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk olivolja
2.5 dl hönsbuljong
0.5 dl balsamvinäger
100 g fetaost
15 st kalamataoliver utan kärnor
tillbehör
300 g tagliatelle
100 g rucola
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk olivolja
2.5 dl hönsbuljong
0.5 dl balsamvinäger
100 g fetaost
15 st kalamataoliver utan kärnor
tillbehör
300 g tagliatelle
100 g rucola
Beskrivning
1. Skär kycklingfiléerna i två bitar på längden. Salta och peppra. Stek dem i oljan i en stekpanna ca 3 min på varje sida. 2. Häll på buljong och vinäger och låt puttra utan lock ca 10 min. Smula över ost och strö på oliverna.3. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av och blanda med salladen. 4. Servera kycklingen med sky, topping och pasta med rucola.
Visningar: 442
Inlagt 2012-09-10 13:17:31