Receptbeskrivning
			
			
			
			Gryta med vitkål och mangold
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							  olivolja 
600 g strimlad vitkål
3 st skivade morötter
1 st skivad gul lök
1 st hackad vitlöksklyfta
gurkmeja
spiskummin
koriander
paprikapulver
cayennepeppar
2 dl vatten
1 st buljongtärning
matlagningsgrädde
6 st stora mangoldblad, grovt skurna
smetana
mango chutney
						
					600 g strimlad vitkål
3 st skivade morötter
1 st skivad gul lök
1 st hackad vitlöksklyfta
gurkmeja
spiskummin
koriander
paprikapulver
cayennepeppar
2 dl vatten
1 st buljongtärning
matlagningsgrädde
6 st stora mangoldblad, grovt skurna
smetana
mango chutney
Beskrivning
					
						Fräs lök, vitkål och morötter i olja och kryddor i en wokpanna, tills kålen har mjuknat.
Tillsätt vatten och buljong och låt det puttra ett bra tag under lock.
Tillsätt grädde och låt koka utan lock i 7 minuter.
Tillsätt mangold och koka ytterligare 1 minut.
Servera med smetana, mango chutney och bröd.
										Tillsätt vatten och buljong och låt det puttra ett bra tag under lock.
Tillsätt grädde och låt koka utan lock i 7 minuter.
Tillsätt mangold och koka ytterligare 1 minut.
Servera med smetana, mango chutney och bröd.
Visningar: 843
Inlagt 2012-09-05 09:39:25
				
					
			





  0 min