Receptbeskrivning

Indisk gryta med quorn, cashewnötter och ingefära

Ingredienser för
100 g cashewnötter
2 msk rapsolja
2 msk ingefära färsk riven
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
1 msk honung
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
2 hackade vitlökar
chili
400 g passerade tomater (1 burk)
200 g kokosmjölk (1/2 burk)
olja till stekning
300 g quorn™ bitar (1 paket)


  45 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet.

2. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter.

3. Servera gärna med Naanbröd, ris och sallad.


Visningar: 380
Inlagt 2012-09-05 13:06:59