Receptbeskrivning

Vegetarisk lasagne med keso

Ingredienser för


  0 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Ingredienser
SÅS:
1 gul lök
1 fpk passerade tomater
1 tärning grönsaksbuljong
1/2 dl tomatpuré
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2-3 dl quornfärs
2 rivna morötter
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk basilika eller oregano (gärna färsk)

ÖVRIGA INGREDIENSER:
9-12 lasagneplattor
2 dl riven ost
1 fpk naturell keso(250g)


Tillagning
1. Sätt på ugnen på 225 grader.
2. Hetta upp lite olja i en kastrull.
3. Häll i löken och låt den fräsa tills den är mjuk.
4. Tillsätt sedan de passerade tomaterna, buljongtärningen, tomatpurén, matlagningsgrädden, quornfärsen, de rivna morötterna, salt, peppar och basilika/oregano. Låt koka i 5 minuter.
5. Varva sås, lasagneplattor, ost och keso i en lasagneform. Avsluta med ost på toppen.
6. Gratinera i 225 grader i 30 minuter.

Visningar: 141
Inlagt 2012-09-05 16:55:30