Receptbeskrivning
Färsk pasta med kantareller och grapefrukt
Erika Palmgren via Ica.se
Ingredienser
för
500 g pasta
200 g kantareller
1 gul lök
2 msk olivolja
1 grapefrukt
2 plommon
1 dl parmesanost
2 dl matyoghurt
flingsalt
200 g kantareller
1 gul lök
2 msk olivolja
1 grapefrukt
2 plommon
1 dl parmesanost
2 dl matyoghurt
flingsalt
Beskrivning
Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen.
Rensa svampen, skala och finhacka löken. Stek svamp och lök gyllenbrun i olivoljan.
Skala och skär grapefrukten i hinnfria klyftor samt kärna ur plommonen.
Blanda pasta med svamp och lök och smaka av med salt och peppar. Lägg på grapefrukt och plommon.
Rör ihop ost och matyoghurt och servera vid sidan om.
Rensa svampen, skala och finhacka löken. Stek svamp och lök gyllenbrun i olivoljan.
Skala och skär grapefrukten i hinnfria klyftor samt kärna ur plommonen.
Blanda pasta med svamp och lök och smaka av med salt och peppar. Lägg på grapefrukt och plommon.
Rör ihop ost och matyoghurt och servera vid sidan om.
Visningar: 486
Inlagt 2012-09-07 21:10:28