Receptbeskrivning
Korvstroganoff Provencale
Erika Palmgren via Ica.se
Ingredienser
för
4 ris
500 g falukorv
1 lök
2 msk smör
1 msk tomatpuré
1 tomater
1.5 msk örtkryddor
1 dl matlagningsgrädde
1 tsk salt
2 krm peppar
500 g falukorv
1 lök
2 msk smör
1 msk tomatpuré
1 tomater
1.5 msk örtkryddor
1 dl matlagningsgrädde
1 tsk salt
2 krm peppar
Beskrivning
Koka ris eller annat gryn enligt anvisningen på förpackningen.
Strimla korven. Skala och finhacka löken.
Bryn korven i matfettet. Tillsätt lök och tomatpuré. Stek tillsammans ca 1 minut och tillsätt tomatkross, örter och grädde.
Krydda med salt och peppar. Låt puttra ihop ca 15 minuter.
Servera stroganoffen med ris eller annat gryn.
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: använd laktosfri matlagningsgrädde och laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkfritt havre-, ris- eller sojaalternativ och använd mjölkfritt matfett.
Strimla korven. Skala och finhacka löken.
Bryn korven i matfettet. Tillsätt lök och tomatpuré. Stek tillsammans ca 1 minut och tillsätt tomatkross, örter och grädde.
Krydda med salt och peppar. Låt puttra ihop ca 15 minuter.
Servera stroganoffen med ris eller annat gryn.
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: använd laktosfri matlagningsgrädde och laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkfritt havre-, ris- eller sojaalternativ och använd mjölkfritt matfett.
Visningar: 651
Inlagt 2012-09-07 21:10:21