Receptbeskrivning
Ingredienser
för
4 st laxfiléer, skinn- och benfria à 150 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 kruka basilika, färsk
1 tsk chili, finhackad färsk eller 1 krm sambal oe
1 st vitlöksklyfta, pressad
1 msk majonnäs
2 dl lätt crème fraiche
salt, efter smak
grön sparris
färskpotatis
rädisor
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 kruka basilika, färsk
1 tsk chili, finhackad färsk eller 1 krm sambal oe
1 st vitlöksklyfta, pressad
1 msk majonnäs
2 dl lätt crème fraiche
salt, efter smak
grön sparris
färskpotatis
rädisor
Beskrivning
1. SåsBörja med såsen. Mixa basilikabladen med de övriga ingredienserna till en slät sås.
2. Smaka av med lite salt.
3. Låt gärna mogna i kylen några timmar.
4. LaxSätt ugnen på 175 grader.
5. Grilla eller ugnsbaka laxfiléerna i 10-12 minuter.
6. Koka potatisen.
7. Låt rädisorna koka med de sista 5-7 minuterna.
8. Smörstek sparrisen
9. Dela laxfiléerna på mitten och servera med såsen och övriga tillbehör.
2. Smaka av med lite salt.
3. Låt gärna mogna i kylen några timmar.
4. LaxSätt ugnen på 175 grader.
5. Grilla eller ugnsbaka laxfiléerna i 10-12 minuter.
6. Koka potatisen.
7. Låt rädisorna koka med de sista 5-7 minuterna.
8. Smörstek sparrisen
9. Dela laxfiléerna på mitten och servera med såsen och övriga tillbehör.
Visningar: 585
Inlagt 2012-09-11 19:40:13

