Receptbeskrivning
Grillad falukorv med färskpotatissallad
Ewa Holmberg via Ica.se
Ingredienser
för
900 g färskpotatis
1 rädisor
1 rödlök
1 msk dijonsenap
1.5 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 msk olivolja
2 msk dill
salt och peppar
500 g falukorv
1 rädisor
1 rödlök
1 msk dijonsenap
1.5 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 msk olivolja
2 msk dill
salt och peppar
500 g falukorv
Beskrivning
Koka potatisen i saltat vatten.
Skölj och dela rädisorna i halvor. Skala och strimla löken.
Vispa ihop senap, vinäger, vatten, olja och dill i en stor skål.
Dela potatisen i halvor rakt ner i dressingskålen. Blanda ner rädisor och lök. Smaka av potatissalladen med salt och peppar.
Skär korven i lite tjockare skivor. Grilla eller stek korven.
Servera korven med salladen.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Skölj och dela rädisorna i halvor. Skala och strimla löken.
Vispa ihop senap, vinäger, vatten, olja och dill i en stor skål.
Dela potatisen i halvor rakt ner i dressingskålen. Blanda ner rädisor och lök. Smaka av potatissalladen med salt och peppar.
Skär korven i lite tjockare skivor. Grilla eller stek korven.
Servera korven med salladen.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Visningar: 949
Inlagt 2012-09-10 19:21:18

