Receptbeskrivning

Krämig kassler med mango och ingefära

Ingredienser för
3 dl ris
2 dl ärter
kassler
1 rödlök
1 mango
2 dl vispgrädde
2 tsk dijonsenap
1.5 msk ingefära
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 persilja


  45 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Sätt ugnen på 225°C.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Rör ner de frysta ärterna mot slutet eller tillaga dem enligt anvisning på förpackningen om du vill servera dem separat.
Lägg kasslerskivorna omlott i en smord, ugnssäker form. Skala, halvera och skär rödlöken i tunna skivor. Sprid ut löken och mangotärningarna över kasslerskivorna.
Blanda grädde, senap och ingefära efter smak i en bunke. Krydda med salt och peppar. Häll blandningen över kasslern.
Tillaga i mitten av ugnen 10–15 minuter, tills gratängen fått fin färg. Blanda ner persiljan i riset och servera till kasslergratängen.

För alla
Fri från gluten. Fri från ägg.Gör laktosfri: välj laktosfri vispgrädde. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt alternativ till vispgrädde.

Visningar: 964
Inlagt 2012-09-10 19:20:54