Receptbeskrivning

Pasta med spenat och feta

Ingredienser för
4 pasta
3 vitlöksklyftor
250 g körsbärstomater
1 msk olivolja
400 g bladspenat
380 g bönor
150 g fetaost
1 citron
salt och peppar


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och finhacka vitlöken. Halvera tomaterna.
Fräs vitlöken snabbt i olivoljan i en stekpanna. Tillsätt spenaten och fräs tills all vätska är borta.
Skölj bönorna och låt dem rinna av. Häll av pastan och blanda den med spenat, tomater och bönor i pastakastrullen. Blanda i bitar av fetaosten precis innan servering.
Smaka av med pressad citron, salt och peppar.

För alla
Gör glutenfri: Använd glutenfri pasta.Gör laktosfri: Använd laktosfri fetaost.Gör mjölkproteinfri: Uteslut fetaosten eller byt ut den mot mjölkfritt sojaalternativ.Gör äggfri: Använd äggfri pasta.

Visningar: 655
Inlagt 2012-09-10 19:20:48