Receptbeskrivning
Rawfoodkex
Ingredienser
för
3 dl linfrö
2.4 dl gyllene linfrö
1.5 dl pumpafrön
1 dl sesamfrön
0.5 tsk paprikapulver
1 tsk lantbuljong
8 dl vatten
2.4 dl gyllene linfrö
1.5 dl pumpafrön
1 dl sesamfrön
0.5 tsk paprikapulver
1 tsk lantbuljong
8 dl vatten
Beskrivning
1. Blanda alla ingredienser i en bunke och låt stå över natten.
2. Rör runt. Om det är det torrt, häll på mer vatten (det ska vara en gröt).
3. Bred ut kexen på bakplåtspapper eller flergångsbakplåtspapper.
4. Torka dem torra i ugnen på lägsta temperatur (ca 50grader), det tar ca 12 timmar.
2. Rör runt. Om det är det torrt, häll på mer vatten (det ska vara en gröt).
3. Bred ut kexen på bakplåtspapper eller flergångsbakplåtspapper.
4. Torka dem torra i ugnen på lägsta temperatur (ca 50grader), det tar ca 12 timmar.
Visningar: 222
Inlagt 2012-09-15 15:51:35

