Receptbeskrivning
Fläskfilé med Kantareller
Ingredienser
för
600 g fläskfilé(er)
70 g bacon
500 g kantareller
purjolök(ar)
2.5 msk dijonsenap
1.5 oxbuljong
2.5 dl matlagningsgrädde
70 g bacon
500 g kantareller
purjolök(ar)
2.5 msk dijonsenap
1.5 oxbuljong
2.5 dl matlagningsgrädde
Beskrivning
1. Skär fläskfilén i bitar och svampen och baconet i mindre bitar.
2. Börja att steka svampen i Milda. Stek därefter baconet knaprigt och lägg åt sidan. Stek sist köttet.
3. Strimla purjolöken och lägg den i pannan tillsammans med köttet.
4. Tillsätt svamp, senap och buljong och Matlagningsgrädde. Blanda och låt puttra ett par minuter.
5. Smaka av med salt och svartpeppar.
6. Strö över det knappriga baconet och servera med klyftpotatis och en fräsch sallad.
2. Börja att steka svampen i Milda. Stek därefter baconet knaprigt och lägg åt sidan. Stek sist köttet.
3. Strimla purjolöken och lägg den i pannan tillsammans med köttet.
4. Tillsätt svamp, senap och buljong och Matlagningsgrädde. Blanda och låt puttra ett par minuter.
5. Smaka av med salt och svartpeppar.
6. Strö över det knappriga baconet och servera med klyftpotatis och en fräsch sallad.
Visningar: 787
Inlagt 2012-09-13 09:30:09

