Receptbeskrivning
Kantarelldoftande fläskfilé i stekpanna
Ingredienser
för
5 dl lätt créme fraiche (15%)
400 g fläskfilé
3.5 msk kantarellfond
1 msk timjan
2 burk konserverade kantareller (små)
400 g fläskfilé
3.5 msk kantarellfond
1 msk timjan
2 burk konserverade kantareller (små)
Beskrivning
1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt och peppar och stek tillsammans med kantarellerna tills dessa är gyllenbruna.
2. Häll i créme fraiche och kantarellfond, rör om och låt småkoka i några minuter.
3. Strö över timjan
Servera med ris och brockoli.
2. Häll i créme fraiche och kantarellfond, rör om och låt småkoka i några minuter.
3. Strö över timjan
Servera med ris och brockoli.
Visningar: 542
Inlagt 2012-09-22 09:24:32

