Receptbeskrivning
Hamburgare med cole slaw
Ingredienser
för
500 g nötfärs
1 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald
1 msk rapsolja
150 g vitkål
1 st salladslök
1 st morot
1 msk majonnäs
0.5 msk vatten
4 st hamburgerbröd
2 st ättiksgurkor
25 g rucola
1 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald
1 msk rapsolja
150 g vitkål
1 st salladslök
1 st morot
1 msk majonnäs
0.5 msk vatten
4 st hamburgerbröd
2 st ättiksgurkor
25 g rucola
Beskrivning
1. Dela färsen i 4 högar och forma dem till hamburgare. Krydda med salt och peppar. Stek burgarna i olja ca 3 min per sida.
2. Finstrimla kål och salladslök. Skala och hyvla moroten i tunna remsor. Blanda majonnäs och vatten och vänd i grönsakerna.
3. Klyv bröden och fyll med cole slaw, hamburgare, skivad ättiksgurka och rucola.
2. Finstrimla kål och salladslök. Skala och hyvla moroten i tunna remsor. Blanda majonnäs och vatten och vänd i grönsakerna.
3. Klyv bröden och fyll med cole slaw, hamburgare, skivad ättiksgurka och rucola.
Visningar: 518
Inlagt 2011-12-18 19:21:53

