Receptbeskrivning
Rawfoodbollar; pekan och fikon
Ingredienser
för
1 frp naturella pekannötter (75g)
1 st torkade fikon
90 g mandelsmör (egentillverkat eller nåt ekologiskt)
1 msk ekologisk kokosflingor
25 g naturella valnötter
1 krm vaniljpulver
kakaopulver (till garneringen)
vatten (för konsistensen)
1 st torkade fikon
90 g mandelsmör (egentillverkat eller nåt ekologiskt)
1 msk ekologisk kokosflingor
25 g naturella valnötter
1 krm vaniljpulver
kakaopulver (till garneringen)
vatten (för konsistensen)
Beskrivning
Mixa allt, förutom kakaon, till smetig konsistens. Tillsätt vatten för att få en klibbig och formbar konsistens. Forma till bollar och rulla i kakaon.
Förvara i frysen och ta fram i rumstemperatur några minuter innan servering.
Förvara i frysen och ta fram i rumstemperatur några minuter innan servering.
Visningar: 233
Inlagt 2012-09-26 19:00:22

