Receptbeskrivning
Rawfoodbollar; jordnötssmör och kokos
Ingredienser
för
50 g jordnötssmör
2 st torkade dadlar
25 g valnötter
1 msk kokosflingor
2 krm vaniljpulver
sesamfrön (för garneringen)
vatten (för konsistensen)
2 st torkade dadlar
25 g valnötter
1 msk kokosflingor
2 krm vaniljpulver
sesamfrön (för garneringen)
vatten (för konsistensen)
Beskrivning
Mixa allt, förutom sesamfröna, med stavmixer eller liknande till smetig konsistens. Tillsätt vatten för att få en klibbig och formbar konsistens. Forma till bollar och rulla i sesamfrön.
Förvara i frysen och ta fram i rumstemperatur några minuter innan servering.
Förvara i frysen och ta fram i rumstemperatur några minuter innan servering.
Visningar: 569
Inlagt 2012-09-26 19:03:49

