Receptbeskrivning
VÃ¥fflor
Ingredienser
för
1 st ägg
1 krm salt
2 dl vatten
3 dl vetemjöl
75 g smör
5 dl vispgrädde
1 krm salt
2 dl vatten
3 dl vetemjöl
75 g smör
5 dl vispgrädde
Beskrivning
1. Smält smöret. Vispa upp ägget. Vispa ner salt, vatten och mjöl, lite i taget. Tillsätt det smälta smöret.
2. Vispa grädden och rör ner i smeten. Låt svälla. Pensla laggarna med smält smör och grädda våfflorna.
3. Servera med grädde och sylt.
2. Vispa grädden och rör ner i smeten. Låt svälla. Pensla laggarna med smält smör och grädda våfflorna.
3. Servera med grädde och sylt.
Visningar: 358
Inlagt 2011-12-21 14:16:27

