Receptbeskrivning
			
			
			
			Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							600 g lövbiff 
salt och malen vitpeppar
smör att steka i
1 gul lök
2 msk vitvinsvinäger
1 dl vitt vin
1 dl köttbuljong
2 msk dijonsenap
2 dl grädde
2 vitlöksklyftor
till servering:
parmesanost
						
					salt och malen vitpeppar
smör att steka i
1 gul lök
2 msk vitvinsvinäger
1 dl vitt vin
1 dl köttbuljong
2 msk dijonsenap
2 dl grädde
2 vitlöksklyftor
till servering:
parmesanost
Beskrivning
					
						1.                                 Skala och hacka löken fint. Fräs den sakta guldgul i smöret. Tillsätt vinägern och låt den nästan koka in. Häll på vinet och buljongen och låt sjuda i 5 minuter.                    
2. Skala vitlöksklyftorna. Klicka i senapen och häll på grädden. Pressa ner vitlöken. Lått puttra sakta under lock medan köttet steks.
3. Skär lövbiffen i strimlor. Bryn den i smör och krydda med salt och peppar. Sila såsen över köttet, låt alltsammans få ett uppkok och flaga parmesanost över före servering.
					
										2. Skala vitlöksklyftorna. Klicka i senapen och häll på grädden. Pressa ner vitlöken. Lått puttra sakta under lock medan köttet steks.
3. Skär lövbiffen i strimlor. Bryn den i smör och krydda med salt och peppar. Sila såsen över köttet, låt alltsammans få ett uppkok och flaga parmesanost över före servering.
Visningar: 185
Inlagt 2012-09-30 12:39:58
				
					
			




.jpg)
  0 min