Receptbeskrivning
Ingredienser
för
1.5 dl vispgrädde
75 g smör
300 g mörk choklad
0.25 krm salt
3 chiliflagor
75 g smör
300 g mörk choklad
0.25 krm salt
3 chiliflagor
Beskrivning
1. Hetta upp grädden och lägg i smöret. Rör tills det smälter.
2. Bryt chokladen i bitar och rör i den så den smälter. Strö i några korn salt och blanda.
3. Häll smeten i en låg form och ställ in i kylen en timme.
4. Gröp ur kulor med ett kuljärn eller en dessertsked. Ställ dem på ett fat och strö över chiliflagorna. Förvara tryfflarna i kylen.
2. Bryt chokladen i bitar och rör i den så den smälter. Strö i några korn salt och blanda.
3. Häll smeten i en låg form och ställ in i kylen en timme.
4. Gröp ur kulor med ett kuljärn eller en dessertsked. Ställ dem på ett fat och strö över chiliflagorna. Förvara tryfflarna i kylen.
Visningar: 207
Inlagt 2012-10-03 09:34:03

