Receptbeskrivning
Stuvad blomkål med stekt fläsk
Ingredienser
för
500 g frysta blomkålsbuketter
2 msk margarin
3 msk vetemjöl
3 dl mjölk
3 msk persilja, hackad
400 g stekfläsk
salt och peppar
tillbehör:
kokt potatis
2 msk margarin
3 msk vetemjöl
3 dl mjölk
3 msk persilja, hackad
400 g stekfläsk
salt och peppar
tillbehör:
kokt potatis
Beskrivning
1. Ge blomkålen ett hastigt uppkok i lättsaltat vatten och låt den rinna av i en sil. Fräs margarin och mjöl i en kastrull och späd med mjölk. Småkoka i 5 minuter och smaka av med salt, peppar och persilja. Vänd ner blomkålen.
2. Stek fläsket knaprigt och servera till.
2. Stek fläsket knaprigt och servera till.
Visningar: 709
Inlagt 2012-10-05 18:42:05

