Receptbeskrivning
Små stekta plättar av äggröra, serverade med bacon och ost
Ingredienser
för
4 st ägg
3 msk crème fraiche
salt en liten nypa
smör
bacon knaperstekt
3 msk crème fraiche
salt en liten nypa
smör
bacon knaperstekt
Beskrivning
8 plättar
Stek äggröran som små plättar, om du har en plättlagg, eller som små pannkakor. Servera dem varma med knaperstekt bacon och ost. De är även fina att äta kalla som mellanmål.
1. Vispa ihop ägg och crème fraiche. Smaksätt med salt.
2. Smält smör i stekpanna eller plättlagg. Häll 1/2 dl äggblandning i varje plättform. Grädda plättarna gyllenbruna på båda sidor.
Recept Cathrine Schück i samarbete med Björn Ferry, foto: Martin Cederblad
Stek äggröran som små plättar, om du har en plättlagg, eller som små pannkakor. Servera dem varma med knaperstekt bacon och ost. De är även fina att äta kalla som mellanmål.
1. Vispa ihop ägg och crème fraiche. Smaksätt med salt.
2. Smält smör i stekpanna eller plättlagg. Häll 1/2 dl äggblandning i varje plättform. Grädda plättarna gyllenbruna på båda sidor.
Recept Cathrine Schück i samarbete med Björn Ferry, foto: Martin Cederblad
Visningar: 364
Inlagt 2012-10-07 13:18:16

