Receptbeskrivning
Glutenfri blåbärspaj med nötbotten
Ingredienser
för
1 dl hasselnötter
1 dl pekannötter
1 st ägg
0.5 msk fiberhusk
2 msk vatten
1 tsk flytande honung
1 tsk kokosfett
1 dl vispgrädde
2 dl färska blåbär
1 dl pekannötter
1 st ägg
0.5 msk fiberhusk
2 msk vatten
1 tsk flytande honung
1 tsk kokosfett
1 dl vispgrädde
2 dl färska blåbär
Beskrivning
1. Finhacka nötterna i en matberedare till ett fint ”mjöl”.
2. Blanda i ägg, fiberhusk, vatten och honung.
3. Låt svälla i cirka 10 minuter.
4. Smörj fyra portionsformar med kokosfett och fördela degen i dem.
5. Grädda i ugn på 200 grader i cirka 20 minuter. Låt pajerna svalna.
6. Vispa grädde och fördela på pajerna. Garnera med blåbär.
2. Blanda i ägg, fiberhusk, vatten och honung.
3. Låt svälla i cirka 10 minuter.
4. Smörj fyra portionsformar med kokosfett och fördela degen i dem.
5. Grädda i ugn på 200 grader i cirka 20 minuter. Låt pajerna svalna.
6. Vispa grädde och fördela på pajerna. Garnera med blåbär.
Visningar: 692
Inlagt 2012-10-14 10:34:32

