Receptbeskrivning
Ugnsbakad regnbåge med vaniljdressing
Eva Söderberg via Ica.se
Ingredienser
för
1 kg färskpotatis
1 sparris
1 laxfilé
1 tsk salt
1 sallad
1 knippe rädisor
0.5 kruka basilika
2 vaniljstänger
2 dl olivolja
1 citronjuice
0.5 tsk salt
1 krm peppar
1 sparris
1 laxfilé
1 tsk salt
1 sallad
1 knippe rädisor
0.5 kruka basilika
2 vaniljstänger
2 dl olivolja
1 citronjuice
0.5 tsk salt
1 krm peppar
Beskrivning
Sätt ugnen på 150°C.
Skrubba och koka potatisen. Låt sparrisen koka med de sista 2 minuterna. Kyl sparrisen i iskallt vatten.
Vaniljdressing: Skär ett snitt i vaniljstängerna på längden. Skrapa ut innehållet. Blanda vaniljfröna med olja, citronjuice, salt och peppar.
Skär fisken i portionsbitar. Lägg på en bakpappersklädd plåt. Krydda med salt. Tillaga i ugnen 15–20 minuter.
Lägg upp fisken på ett stort fat med sallad, potatis, sparris, rädisor och basilikablad. Ringla över vaniljdressingen.
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Visningar: 873
Inlagt 2011-12-25 09:18:39

