Receptbeskrivning

Malins matiga rawfoodsallad

Ingredienser för
savoykål(eller grönkål)
bladspenat
ärtskidor
paprika, röd
paprika, gul
basilika
apelsin
färsk broccoli
1 näve pinjenötter
1 näve solrosfrön
1 näve cashewnötter
1 näve torkade tranbär
1 granatäpple(fröna)
olivolja
salt
honung
stenugnsbakat franskt levainbröd
olivolja
salt


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. SalladSkär grönsakerna i lämpliga bitar och blanda samman.
2. ToppingStek pinjenötterna, solrosfröna, och cashewnötterna i lite olivolja och salt tills de får en gyllenbrun färg.
3. Blanda i salladen men spara lite till garneringen.
4. Häll i en näve torkade tranbär och fröna från ett granatäpple.
5. Blanda allt kärleksfullt med lite olivolja och ringla sedan honung över toppen.
6. Strö lite frön över salladen.
7. BrödServera levainbrödet i skivor tillsammans med salladen.
8. Ha ett fat med olivolja och salt bredvid att doppa brödet i.

Visningar: 560
Inlagt 2012-10-14 19:46:48