Receptbeskrivning
Köttfärssås till spaghetti
Ingredienser
för
1 kg blandfärs
1 msk salt
3 tsk svartpeppar
1 tsk timjan
1 lagerblad
2 gula lökar
1 nötbuljong
1 msk vetemjöl
dl vatten
1 tomatpuré, ca 100 g
2 tomatkross à 500 g
smör att steka i
tillbehör:
spaghetti
riven ost
1 msk salt
3 tsk svartpeppar
1 tsk timjan
1 lagerblad
2 gula lökar
1 nötbuljong
1 msk vetemjöl
dl vatten
1 tomatpuré, ca 100 g
2 tomatkross à 500 g
smör att steka i
tillbehör:
spaghetti
riven ost
Beskrivning
1. Bryn färsen lite i sänder. Lägg i gryta med kryddorna. Skär löken i fina klyftor.
2. Bryn löken och lägg i. Tillsätt övriga ingredienser och koka sakta under lock ca 1 timme. Späd med mer vatten om så behövs.
3. Servera till nykokt spaghetti och riv god ost över.
2. Bryn löken och lägg i. Tillsätt övriga ingredienser och koka sakta under lock ca 1 timme. Späd med mer vatten om så behövs.
3. Servera till nykokt spaghetti och riv god ost över.
Visningar: 192
Inlagt 2012-10-16 07:02:44

