Receptbeskrivning
Kryddiga rotfrukter
Ingredienser
för
10 st potatis
2 st palsternackor
1 st röd lök
100 g champinjoner
1 msk olivolja
1 tsk timjan
1 tsk oregano
1 st vitlöksklyfta
2 st palsternackor
1 st röd lök
100 g champinjoner
1 msk olivolja
1 tsk timjan
1 tsk oregano
1 st vitlöksklyfta
Beskrivning
Skala potatisen och skär dem i klyftor. Skala palsternackorna och skär dem i skivor. Skala och dela rödlöken i bitar. Dela champinjonerna i halvor. Lägg potatis och palsternacka i en
långpanna. Ringla över olivolja. Tillsätt timjan,
oregano, pressad vitlök och salt. Ugnsbaka i 225 grader i 40 minuter. Tillsätt rödlök och champinjoner efter halva tiden.
långpanna. Ringla över olivolja. Tillsätt timjan,
oregano, pressad vitlök och salt. Ugnsbaka i 225 grader i 40 minuter. Tillsätt rödlök och champinjoner efter halva tiden.
Visningar: 466
Inlagt 2012-10-21 19:04:38

