Receptbeskrivning
Pistach och tranbärsmums
Ingredienser
för
Beskrivning
50 st.
0,5 dl pistaschnötter
0,5 dl torkade tranbär
1 dl vispgrädde
150 gram mörk choklad, 70%
1 tsk vaniljsocker
knäckformar
Garnering:
Hackade pistaschnötter och tranbär
1. Hacka pistaschnötterna och tranbären.
2. Koka upp grädden i en kastrull och ta den från värmen.
3. Bryt chokladen i bitar och lägg ner den i grädden.
4. Rör tills chokladen smält.
5. Tillsätt vaniljsocker, pistaschnötter och tranbär.
6. Fördela massan i formarna.
7. Garnera med pistaschnötter och tranbär.
8. LÃ¥t stelna ca 4 timmar i kylen.
0,5 dl pistaschnötter
0,5 dl torkade tranbär
1 dl vispgrädde
150 gram mörk choklad, 70%
1 tsk vaniljsocker
knäckformar
Garnering:
Hackade pistaschnötter och tranbär
1. Hacka pistaschnötterna och tranbären.
2. Koka upp grädden i en kastrull och ta den från värmen.
3. Bryt chokladen i bitar och lägg ner den i grädden.
4. Rör tills chokladen smält.
5. Tillsätt vaniljsocker, pistaschnötter och tranbär.
6. Fördela massan i formarna.
7. Garnera med pistaschnötter och tranbär.
8. LÃ¥t stelna ca 4 timmar i kylen.
Visningar: 316
Inlagt 2012-10-23 11:08:46

