Receptbeskrivning
Chokladbiskvitårta (1 långpanna)
Ingredienser
för
Beskrivning
Botten:4 äggvitor, 2 dl strösocker, 200 g mandelGör så här:1, Vispa socker och äggvitor poröst.2. Mal (ev skållad, skalad mandel) i mandelkvarn3. Baka ut på en bakplåtsklädd plåt, långpanna.4. Grädda ca 10-15 i 200 grader till fin färg. Lossa genast.Chokladkräm:300 g smör, 4 dl florsocker, 4 äggulor, 4 msk kakao1. Rör fett och siktat florsocker poröst.2. Tillsätt äggulor och siktat kakao3, Bred krämen jämt över den kalla bottnen.Garnering:30 rutor mörk choklad, smältes i vattenbad. Låt svalna något innan bredes över tårtan tunt.Servera i den storlek du villPs, kan med fördel frysas. ds
Visningar: 241
Inlagt 2012-10-27 09:46:35

