Receptbeskrivning
Päronpaj
Ingredienser
för
Beskrivning
Paj:
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
175 g smör, smält
Fyllning:
1 stor burk konserv. päronhalvor
2 dl crème fraiche
2-3 msk vaniljsocker
1 msk pressad citron
3-4 äggulor
Ugn: 200 grader
Gör pajen och tryck ut i form 22-25 cm
Fördela avrunna päronhalvor i formen (delade)
Blanda fyllning och ringla mellan päronen
Grädda pajen i ugn 25-30 min Tills fyllningen har stannat och börjar få lite färg.
Mmmmmm....l
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
175 g smör, smält
Fyllning:
1 stor burk konserv. päronhalvor
2 dl crème fraiche
2-3 msk vaniljsocker
1 msk pressad citron
3-4 äggulor
Ugn: 200 grader
Gör pajen och tryck ut i form 22-25 cm
Fördela avrunna päronhalvor i formen (delade)
Blanda fyllning och ringla mellan päronen
Grädda pajen i ugn 25-30 min Tills fyllningen har stannat och börjar få lite färg.
Mmmmmm....l
Visningar: 239
Inlagt 2012-10-26 09:20:03

