Receptbeskrivning
skaldjurssallad med basilikadressing
Ingredienser
för
Beskrivning
J fl-
.;». -
_,:fa. _
_ W
~. ~ ,
WAP Å" ~
3,.~ Ä _,
I Ä
v > 4
F
<4 _
4;
33-
,
I/
~ I
rf/
att
G A íï
{~6 / 1
2. f
” ..;ï,»-4
I
< 4
“_ 53
,_.
,
SKÅLDJURSSALLAD
MED BASIUKADRESSING
Alexerdrs Iam aesks- åta gas
har-Inga ct:~_: at ska c _ a ~
beskrzve sen har mange ss a:s
med h~eGe“hasßn$:>..e.=.: :e~
som »eo “crt me: de sxs *~~.=
gen.er~.=
.fin 3- =»“"ï.
250 3 skalade räkor (ca 4 dl)
1 burk kräftstjärtar (340 g)
750 g delikatesspotatis
1 rödlök
lFankà| (ca 250 g)
1/2 kruka basilika
3/4 dl soltorkade tomater i olja
3 dl matyoghurt (10 °/D)
l dl majonnäs
1 msk finrivet citronskal
salt, nymalen svartpeppa f
1- l<0l<3 D0tat1sen mtuk l lartsarta:
vatten. Häll av och lat ange at Su
i mindre brtar. Skala och skra leker
tunt. Ansa och skrva fankalen tu-~t
Lßasílikadressing: Strrmla hasrrr
kan. Hall av oljan fràn tomaterna
Mixa tomaterna till en pure med
stavmixer eller hacka mycket frnt
med kniv.
3.Rör ihop basrltka, tomater mat
yoghurt, majonnäs och citronskal
Smaka av med salt och peppar
Tillsätt ev nâgra droppar vatten om
konsistensen kanns för ttock.
4, Sprid ut potatis, fänkål, rödlok,
räkor och kräftsïjäfïfif P3 En
fat. Klicka över ctrka hälften HV
dressingen och servera resten vld
sidan av.
.;». -
_,:fa. _
_ W
~. ~ ,
WAP Å" ~
3,.~ Ä _,
I Ä
v > 4
F
<4 _
4;
33-
,
I/
~ I
rf/
att
G A íï
{~6 / 1
2. f
” ..;ï,»-4
I
< 4
“_ 53
,_.
,
SKÅLDJURSSALLAD
MED BASIUKADRESSING
Alexerdrs Iam aesks- åta gas
har-Inga ct:~_: at ska c _ a ~
beskrzve sen har mange ss a:s
med h~eGe“hasßn$:>..e.=.: :e~
som »eo “crt me: de sxs *~~.=
gen.er~.=
.fin 3- =»“"ï.
250 3 skalade räkor (ca 4 dl)
1 burk kräftstjärtar (340 g)
750 g delikatesspotatis
1 rödlök
lFankà| (ca 250 g)
1/2 kruka basilika
3/4 dl soltorkade tomater i olja
3 dl matyoghurt (10 °/D)
l dl majonnäs
1 msk finrivet citronskal
salt, nymalen svartpeppa f
1- l<0l<3 D0tat1sen mtuk l lartsarta:
vatten. Häll av och lat ange at Su
i mindre brtar. Skala och skra leker
tunt. Ansa och skrva fankalen tu-~t
Lßasílikadressing: Strrmla hasrrr
kan. Hall av oljan fràn tomaterna
Mixa tomaterna till en pure med
stavmixer eller hacka mycket frnt
med kniv.
3.Rör ihop basrltka, tomater mat
yoghurt, majonnäs och citronskal
Smaka av med salt och peppar
Tillsätt ev nâgra droppar vatten om
konsistensen kanns för ttock.
4, Sprid ut potatis, fänkål, rödlok,
räkor och kräftsïjäfïfif P3 En
fat. Klicka över ctrka hälften HV
dressingen och servera resten vld
sidan av.
Visningar: 801
Inlagt 2012-10-28 18:16:35

