Receptbeskrivning
Mozartkulor
P D via Tasteline.com
Ingredienser
för
125 g nougat
250 g marsipan
150 g choklad
250 g marsipan
150 g choklad
Beskrivning
ca 30 st
1. Skär nougaten i 30 lika stora bitar. Rulla dem till kulor och låt
stelna i kylen.
2. Dela under tiden mandelmassan i 30 lika stora bitar som du plattar
ut tunt.
3. Lägg sedan en nougatkula på varje platta och forma mandelmassan
runt nougaten så den täcker helt.
4. Hacka chokladen i bitar och smält den i vattenbad.
5. Doppa kulorna i chokladen och låt dem sedan rinna av på ett ugnsgaller
med bakplåtspapper under.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
1. Skär nougaten i 30 lika stora bitar. Rulla dem till kulor och låt
stelna i kylen.
2. Dela under tiden mandelmassan i 30 lika stora bitar som du plattar
ut tunt.
3. Lägg sedan en nougatkula på varje platta och forma mandelmassan
runt nougaten så den täcker helt.
4. Hacka chokladen i bitar och smält den i vattenbad.
5. Doppa kulorna i chokladen och låt dem sedan rinna av på ett ugnsgaller
med bakplåtspapper under.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 313
Inlagt 2012-10-30 16:26:42

