Receptbeskrivning
Trekanter
Ingredienser
för
vitt formbröd
smör
rivet citronskal
rökt lax
persilja
finhackat ägg
kryddkrasse
pepparrotsost
stenbitsrom
gräslök
smör
rivet citronskal
rökt lax
persilja
finhackat ägg
kryddkrasse
pepparrotsost
stenbitsrom
gräslök
Beskrivning
1. Vitt formbröd rostas och kantskärs. Alla skärs diagonalt i snittar efter garnering.
2. Laxsnitt: Rör upp smör med lite rivet citronskal och bred på brödet. Lägg på strimlor av rökt lax, garnera med persilja.
3. Äggsnitt: Smöra brödet, lägg på hackat ägg blandat med klippt kryddkrasse.
4. Ostsnitt: Blanda bredbar pepparrotsost med lite svart stenbitsrom och bred på brödet. Garnera med gräslök.
2. Laxsnitt: Rör upp smör med lite rivet citronskal och bred på brödet. Lägg på strimlor av rökt lax, garnera med persilja.
3. Äggsnitt: Smöra brödet, lägg på hackat ägg blandat med klippt kryddkrasse.
4. Ostsnitt: Blanda bredbar pepparrotsost med lite svart stenbitsrom och bred på brödet. Garnera med gräslök.
Visningar: 279
Inlagt 2012-11-12 21:53:23

