Receptbeskrivning

Lyxpasta ”på fem röda”

Ingredienser för
500 g färsk ravioli med kronärtskocka
2 burkar kräftstjärtar à 380 g
1 röd lök
1 grön paprika
1 röd spansk peppar
1 knippa dill
2 dl lättcrème fraiche
2 dl matlagningsgrädde
olivolja
salt och malen vitpeppar


  15 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Skala och strimla den röda löken fint, skär den gröna paprikan i bitar och dela chilifrukten i halvor på längden, kärna ur och strimla den fint. Finhacka dillen.

2. Fräs lök, paprika och chili i olivoljan. Häll i grädde och crème fraiche, låt koka upp. Håll varmt.

3. Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet. Vänd ner dill, kräftstjärtar och den nykokta raviolin i grönsakssåsen. Smaksätt med salt och peppar.

Visningar: 407
Inlagt 2013-01-19 17:57:07