Receptbeskrivning
Pastasås med tomat, paprika och mandel
Ingredienser
för
3 st schalottenlökar, 75 g
2 st vitlöksklyftor, pressade
2 msk olivolja
500 g tomater
2 st röda paprikor
1 st röd spansk peppar
100 g sötmandel
1.5 tsk salt
1 msk tomatpuré
2 st vitlöksklyftor, pressade
2 msk olivolja
500 g tomater
2 st röda paprikor
1 st röd spansk peppar
100 g sötmandel
1.5 tsk salt
1 msk tomatpuré
Beskrivning
1. Skala och hacka löken. Fräs den med vitlöken i olivoljan.
2. Ta bort stjälkfästena och tärna tomaterna grovt.
3. Ta bort stjälkfästen, kärnor och vita mellanväggar på paprika och pepparfrukt.
4. Tärna paprikan grovt och pepparfrukten fint.
5. Låt alltsammans fräsa med löken tills paprikan är mjuk.
6. Hacka under tiden mandeln i matberedare. Tillsätt grönsaksfräset och kör tills allt är finfördelat.
7. Smaka av med salt och tomatpuré.
8. Värm före serveringen.
2. Ta bort stjälkfästena och tärna tomaterna grovt.
3. Ta bort stjälkfästen, kärnor och vita mellanväggar på paprika och pepparfrukt.
4. Tärna paprikan grovt och pepparfrukten fint.
5. Låt alltsammans fräsa med löken tills paprikan är mjuk.
6. Hacka under tiden mandeln i matberedare. Tillsätt grönsaksfräset och kör tills allt är finfördelat.
7. Smaka av med salt och tomatpuré.
8. Värm före serveringen.
Visningar: 175
Inlagt 2012-11-05 09:56:34

