Receptbeskrivning
Karens kaffedessert
Ingredienser
för
4 dl gott starkt kaffe
4 tsk gelatinpulver
2 dl vispgrädde
40 g högprocentig mörk choklad
4 tsk gelatinpulver
2 dl vispgrädde
40 g högprocentig mörk choklad
Beskrivning
1. Koka kaffet, rör i gelatinpulvret och fördela i 4 glas.
2. Ställ i kyl tills det stelnar.
3. Riv eller hacka chokladen och vispa grädden.
4. Spritsa eller klicka grädden på det stelnade kaffet, strö över riven choklad.
5. Du tar riven choklad efter samvete. 10 g per person är bara ett förslag.
2. Ställ i kyl tills det stelnar.
3. Riv eller hacka chokladen och vispa grädden.
4. Spritsa eller klicka grädden på det stelnade kaffet, strö över riven choklad.
5. Du tar riven choklad efter samvete. 10 g per person är bara ett förslag.
Visningar: 793
Inlagt 2012-11-08 21:43:40

