Receptbeskrivning

Markus Aujalays kladdkaka

Ingredienser för
150 g smält smör
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 st ägg
2 dl mjöl
ströbröd


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Om inte varmluft används, höj till 200 grader.
2. Smält smör och låt det svalna av. Blanda i kakao, vaniljsocker och socker. Tillsätt ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.
3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i chokladsmeten.
4. Grädda din kladdkaka i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).
5. Servera din kladdkaka med grädde eller glass.

Visningar: 6911
Inlagt 2012-11-08 21:44:22