Receptbeskrivning
			
			
			
			Tomatsoppa med risoni och salami
						Anna Edling via Ica.se					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						ingredienser
6  minibaguetter (fullkorn) 2.5 dl risoni
2 tomater
1 förp kyld tomatsoppa (à 5 dl)
1 dl mjölk
4 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar eller fond (2 tär
1 förp färskost vitlök och örter (à 125 g)
100 g skivad salami
65 g ruccola
Beskrivning
					
						Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen.
Koka risoni enligt förpackningens anvisning. Skär tomaterna i tärningar.
Koka upp tomatsoppan med mjölk, vatten och buljongtärningar eller fond. Blanda ner den avrunna risonin och tomattärningarna i soppan, men spara lite till garnering.
Bred baguetterna med färskosten, lägg på salami och rucola.
Lägg resten av tomat- och risoniblandningen i soppan och servera med salamibaguette.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på soppan och salamin. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd. Byt ut risonin mot kokt ris.
 					
										Koka risoni enligt förpackningens anvisning. Skär tomaterna i tärningar.
Koka upp tomatsoppan med mjölk, vatten och buljongtärningar eller fond. Blanda ner den avrunna risonin och tomattärningarna i soppan, men spara lite till garnering.
Bred baguetterna med färskosten, lägg på salami och rucola.
Lägg resten av tomat- och risoniblandningen i soppan och servera med salamibaguette.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på soppan och salamin. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd. Byt ut risonin mot kokt ris.
Visningar: 754
Inlagt 2012-11-15 20:42:04
				
					
			





  0 min