Receptbeskrivning
Kassler med paprikasås och ärter
Anna Edling via Ica.se
Ingredienser
för
ingredienser
900 g potatis 1 röd paprika
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 msk olja
0.5 hönsbuljongtärning eller fond (1 tärning m
1 dl vatten
2.5 dl matlagningsgrädde
salt och peppar
2 tsk majsstärkelse (maizena)
500 g skivad vinmarinerad kassler
1 förp frysta sugarsnaps (à 200 g)
Beskrivning
Koka potatisen med eller utan skal.
Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och hacka lök och vitlök.
Fräs grönsakerna i hälften av oljan. Tillsätt buljong, vatten och matlagningsgrädde. Koka sakta ca 10 minuter. Mixa såsen slät med en stavmixer. Koka upp, red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten. Smaksätt med salt och peppar.
Bräck kasslerskivorna i resterande olja. Värm ärterna enligt anvisningen på förpackningen.
Servera kassler med paprikasås, ärter och kokt potatis.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och hacka lök och vitlök.
Fräs grönsakerna i hälften av oljan. Tillsätt buljong, vatten och matlagningsgrädde. Koka sakta ca 10 minuter. Mixa såsen slät med en stavmixer. Koka upp, red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten. Smaksätt med salt och peppar.
Bräck kasslerskivorna i resterande olja. Värm ärterna enligt anvisningen på förpackningen.
Servera kassler med paprikasås, ärter och kokt potatis.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Visningar: 739
Inlagt 2012-11-17 13:14:40

