Receptbeskrivning

Torsk med citronsås

Ingredienser för
ingredienser
1 förp fryst torskfilé (à 520 g)
900 g potatis
salt och peppar
1 förp kyld mild citronsås (à 3 dl)
0.5 msk torkad basilika
2 morötter


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
Tina fisken.
Sätt ugnen på 200˚C.
Skala och koka potatisen.
Skär torsken i portionsbitar och lägg dem i en ugnssäker form. Salta och peppra. Sätt formen mitt i ugnen och stek i ca 10 minuter.
Värm såsen och smaksätt den med basilika.
Skala och riv morötterna.
Servera torsken med citronsåsen, kokt potatis, rivna morötter och gärna en sallad.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på såsen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Visningar: 370
Inlagt 2012-11-17 14:14:11