Receptbeskrivning
Tortellini med kronärtskocka och tomat
Anna Edling via Ica.se
Ingredienser
för
ingredienser
2 förp tortellini med pesto (à 250 g) 0.5 purjolök
1 msk olja
1 förp pastasås (tomat och vitlök, à 690 g)
1 förp kronärtskockshjärtan (à 390 g)
65 g ruccola
50 g riven parmesanost
Beskrivning
Koka tortellinin enligt anvisningen på förpackningen.
Ansa, skölj och strimla purjolöken. Stek den mjuk i oljan i en stekpanna.
Häll pastasåsen över purjon och låt den koka upp.
Skär kronärtskockshjärtana i bitar och lägg dem i såsen. Låt alltsammans bli varmt och blanda ner den väl avrunna tortellinin i såsen.
Servera med rucola och parmesan.
För alla
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Ansa, skölj och strimla purjolöken. Stek den mjuk i oljan i en stekpanna.
Häll pastasåsen över purjon och låt den koka upp.
Skär kronärtskockshjärtana i bitar och lägg dem i såsen. Låt alltsammans bli varmt och blanda ner den väl avrunna tortellinin i såsen.
Servera med rucola och parmesan.
För alla
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Visningar: 689
Inlagt 2012-11-17 13:13:55

