Receptbeskrivning

Hoki med ruccolapesto

Ingredienser för
ingredienser
600 g hoki
900 g fast potatis
1 vitlöksklyfta
1 citron
65 g ruccola
1 msk olivolja
0.5 dl vatten
1 dl solroskärnor
salt och peppar
1 msk smör eller margarin


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Tina fisken.
Koka potatisen i saltat vatten.
Skala vitlöken. Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan och klyfta den andra. Mixa vitlök och ruccola med olja, vatten, citronsaft och solroskärnor. Smaka av med salt och peppar.
Skär fisken i bitar. Stek den i matfettet. Krydda med salt och peppar. Pressa potatisen.
Servera fisken med ruccolapesto, potatis och citronklyftor.

För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.

Visningar: 671
Inlagt 2012-11-17 13:13:28