Receptbeskrivning
Budapestrulle
Ingredienser
för
6 st äggvita(or)
3 dl strösocker
50 g marsanpulver
100 g hasselnötter finhackade
3 dl grädde
1 mandarin(er) konserverade
choklad smält till garnering
3 dl strösocker
50 g marsanpulver
100 g hasselnötter finhackade
3 dl grädde
1 mandarin(er) konserverade
choklad smält till garnering
Beskrivning
6 bitar
1. Vispa äggvitorna fluffigt, tillsätt sockret och marsanpulvret lite i
taget.
2. Finhacka hasselnötterna och vänd försiktigt i dem. Bred ut smeten
på ett bakplåtspapper och grädda i 175 grader i 20 minuter längst ned i
ugnen. Låt stå i ca fem minuter innan du stjälper upp bottnen på ett sockrat
bakplåtspapper.
3. Vispa grädden och blanda i de avrunna mandarinerna.
4. Fördela detta på marängbottnen och rulla ihop. Ringla lite smält
choklad över.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
1. Vispa äggvitorna fluffigt, tillsätt sockret och marsanpulvret lite i
taget.
2. Finhacka hasselnötterna och vänd försiktigt i dem. Bred ut smeten
på ett bakplåtspapper och grädda i 175 grader i 20 minuter längst ned i
ugnen. Låt stå i ca fem minuter innan du stjälper upp bottnen på ett sockrat
bakplåtspapper.
3. Vispa grädden och blanda i de avrunna mandarinerna.
4. Fördela detta på marängbottnen och rulla ihop. Ringla lite smält
choklad över.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 650
Inlagt 2012-11-26 12:57:31

