Receptbeskrivning
			
			
			
			Thaigryta
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1 st morot 
6 st vårlökar
4 st kycklingfiléer
1 msk olja
1 burk kokosmjölk
2 msk grön currypasta
200 g nudlar
						
					6 st vårlökar
4 st kycklingfiléer
1 msk olja
1 burk kokosmjölk
2 msk grön currypasta
200 g nudlar
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och strimla moroten, ansa och strimla vårlökarna och strimla kycklingfiléerna.
2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek kycklingen på ej för stark värme, cirka 8-10 minuter, rör om då och då. Blanda i moroten och vårlöken. Smaka av med salt.
3. Koka upp kokosmjölken i en kastrull och smaka av med currypastan.
4. Bryt nudlarna i mindre bitar och bred ut dem på ett djupt ugnssäkert fat.
5. Bred på kyckling- och grönsaksblandningen på nudlarna. Häll på den varma kokosmjölken.
6. Ställ in fatet i mitten av ugnen och gratinera i cirka 12 minuter. Garnera med bladspenat och koriander.
					
										2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek kycklingen på ej för stark värme, cirka 8-10 minuter, rör om då och då. Blanda i moroten och vårlöken. Smaka av med salt.
3. Koka upp kokosmjölken i en kastrull och smaka av med currypastan.
4. Bryt nudlarna i mindre bitar och bred ut dem på ett djupt ugnssäkert fat.
5. Bred på kyckling- och grönsaksblandningen på nudlarna. Häll på den varma kokosmjölken.
6. Ställ in fatet i mitten av ugnen och gratinera i cirka 12 minuter. Garnera med bladspenat och koriander.
Visningar: 926
Inlagt 2012-01-02 14:39:16
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min