Receptbeskrivning
Revbensspjäll m ingefära
Ingredienser
för
1 kg revbensspjäll tjockskuret
1 msk olja
1 msk honung flytande
1 msk soja
tsk salt
2 krm svartpeppar
1 msk olja
1 msk honung flytande
1 msk soja
tsk salt
2 krm svartpeppar
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Lägg revbensspjäll i en ugnssäker form. Blanda olja, honung,
soja, ingefära, salt och svartpeppar. Pensla spjället runt om med
kryddblandningen.
3. Sätt in i nedre delen av ugnen och stek ca 1 1/2 timme eller
tills benen lossnar från köttet. Ös köttet några gånger under
stekningen.
4. Servera revbensspjället med rödkålsfyllda äpplen.
Visningar: 259
Inlagt 2012-12-03 13:46:16

