Receptbeskrivning
Tandooriräkor i pitabröd
Ingredienser
för
2 msk lättyoghurt
1 tsk citronsaft
1 tsk tandoori
125 g räkor, skalade
1 st gul lök(ar)
1 tsk majsolja
2 msk koriander
1 st pitabröd
1 tsk citronsaft
1 tsk tandoori
125 g räkor, skalade
1 st gul lök(ar)
1 tsk majsolja
2 msk koriander
1 st pitabröd
Beskrivning
1. Blanda yoghurt, citronsaft och tandoorikrydda. Lägg i räkorna och blanda om. 2. Skala och finhacka löken. Fräs den i oljan i en stekpanna på svag värme.3. Öka värmen och lägg i räkblandningen. Fräs den tills det mesta av vätskan har kokat in, 3-5 min. Rör hela tiden. Blanda i koriander eller ev. persilja. 4. Värm pitabrödet, dela det tvärs över i två ”fickor” och fyll dem med sallat och tandooriräkor.Servera med citronklyftor.
Visningar: 597
Inlagt 2012-11-29 08:24:05

