Receptbeskrivning
Chokladskedar
Ingredienser
för
150 g choklad av valfri sort, blanda gärna
strössel, hackad sötmandel eller kaffeböno
strössel, hackad sötmandel eller kaffeböno
Beskrivning
1. Diska skedarna noga och torka dem väl.
2. Smält chokladen i ett vattenbad.
3. Rada upp skedarna och låt gärna skaften vila på något (till exempel en dubbelvikt kökshandduk) så att de ligger mer rakt i nivå, då kan du få mer choklad i skeden utan att chokladen rinner ut.
4. Fyll varje sked till bredden med choklad och dekorera dem.
5. Låt stelna helt innan du förpackar dem fint.
2. Smält chokladen i ett vattenbad.
3. Rada upp skedarna och låt gärna skaften vila på något (till exempel en dubbelvikt kökshandduk) så att de ligger mer rakt i nivå, då kan du få mer choklad i skeden utan att chokladen rinner ut.
4. Fyll varje sked till bredden med choklad och dekorera dem.
5. Låt stelna helt innan du förpackar dem fint.
Visningar: 341
Inlagt 2012-11-29 15:02:13

