Receptbeskrivning
			
			
			
			Underbar Wienernougat
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							250 g nougat 
150 g mörk choklad
100 g flagad mandel
						
					150 g mörk choklad
100 g flagad mandel
Beskrivning
					
						1.                                 Rosta den flagade mandeln gyllenbrun i en torr och inte alltför het stekpanna. Ställ åt sidan.                    
2. Ställ en skål eller tallrik över en kastrull till hälften fylld med kokande vatten. Smält nougaten i ett vattenbad.
3. Finhacka den mörka chokladen och låt den smälta ner tillsammans med nougaten i vattenbadet.
4. Blanda till sist ner den rostade mandeln.
5. Häll upp massan i en avlång form klädd med bakplåtspapper.
6. Låt stelna och skär sedan i bitar.
					
										2. Ställ en skål eller tallrik över en kastrull till hälften fylld med kokande vatten. Smält nougaten i ett vattenbad.
3. Finhacka den mörka chokladen och låt den smälta ner tillsammans med nougaten i vattenbadet.
4. Blanda till sist ner den rostade mandeln.
5. Häll upp massan i en avlång form klädd med bakplåtspapper.
6. Låt stelna och skär sedan i bitar.
Visningar: 330
Inlagt 2012-11-29 15:04:44
				 
					 
			
 




.jpg)
 0 min
  0 min