Receptbeskrivning
KÃ¥lpudding
Ingredienser
för
1 st vitkål
0.5 kg köttfärs
4 prt risgröt
salt
peppar
0.5 kg köttfärs
4 prt risgröt
salt
peppar
Beskrivning
1. Koka risgrynsgröt.
2. Sätt ugnen på 175 grader.
3. Skär kålen i bitar och stek på låg värme tills den är "genomskinlig" och mjuk. Salta och peppra efter behag.
4. Blanda färsen med gröten.
5. Smörj en långpanna och lägg ett lager med kål i botten.
6. Lägg på färsen och avsluta med ett lager kål på toppen.
7. Täck med folie eller bakplåtspapper.
8. Tillaga i ugnen i 40 min eller tills att färsen är färdiglagad.
God att servera med lingonsylt!
2. Sätt ugnen på 175 grader.
3. Skär kålen i bitar och stek på låg värme tills den är "genomskinlig" och mjuk. Salta och peppra efter behag.
4. Blanda färsen med gröten.
5. Smörj en långpanna och lägg ett lager med kål i botten.
6. Lägg på färsen och avsluta med ett lager kål på toppen.
7. Täck med folie eller bakplåtspapper.
8. Tillaga i ugnen i 40 min eller tills att färsen är färdiglagad.
God att servera med lingonsylt!
Visningar: 640
Inlagt 2012-11-29 17:41:13

