Receptbeskrivning

Canneloni med quornbitar, spenat och mascarpone

Ingredienser för
8 st färska lasagneplattor
2 kelda ostsås
300 g quornbitar
100 g spenat (helst färsk)
200 g mascarpone
olivolja till stekning
salt och peppar


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader. Fräs spenat och Quorn Bitar i lite olivolja cirka 5 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.2. Blanda i mascarpone, ställ åt sidan och låt svalna.3. Täck botten av en ugnsfast form med lite ostsås.4. Lägg fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop dem till rör. Lägg rören i
rad bredvid varandra i formen och täck med resten av ostsåsen.5. Gratinera i ugn på 200 grader, cirka 25 minuter. Servera med en god
tomatsås.

Visningar: 292
Inlagt 2012-12-15 12:07:04